Project Heideblauwtje Wolvega

EIGEN ONTWIKKELING, WONINGBOUW

Royale en moderne woningen met een maximum aan wooncomfort

Stel, je bent je aan het oriënteren op een andere woning. Sta je er dan wel eens bij stil dat een nieuwe koopwoning nogal wat voordelen biedt?! Zeker wanneer je weet dat de koopprijzen van de woningen ook nog eens erg gunstig en zeer betaalbaar zijn? De vrijstaande woningen die wij bouwen in Wolvega bieden jou die voordelen:

  • Door de interessante koopprijzen en de huidige hypotheekrente blijven je maandelijkse lasten aantrekkelijk laag (in tegenstelling tot de huurtarieven die elk jaar zullen stijgen).
  • De woningen worden gebouwd volgens de huidige isolatienormen. Dat betekent een perfect geïsoleerde woning en… lagere energielasten.
  • Alles is nieuw, je hebt de komende jaren geen onderhoud en bovendien koop je een woning met garantie. Totaal ideaal!
  • Minstens zo aantrekkelijk is het feit dat je na het aflossen van de hypotheek de waarde van je woning hebt gespaard. Je woont dus comfortabel voor zeer betaalbare woonlasten en de woning wordt elke maand een beetje meer van jezelf.

Info:

Voor koopprijzen en meer informatie RMW Makelaars: www.rmwmakelaars.nl of telefonisch via 0561 – 61 55 88. De brochure kunt u hieronder downloaden.

Menu