Betsema Bouwgroep biedt volop mogelijkheden voor een start met fundament, voor bouwen aan talent en groeien in kwaliteiten. Wij werken dagelijks met circa 200 medewerkers, inhuurkrachten en vaste onderaannemers. Openheid, collegialiteit en een goede werksfeer zijn belangrijke drijfveren binnen de organisatie. Op zoek naar een stevig gefundeerde baan in de bouw?
Wij zoeken jou!

VACATURES:

Open sollicitaties

Heb je vakinhoudelijke kennis in huis en/of een goede staat van dienst in de bouw? Wij maken graag kennis met vakmensen die verder willen bouwen aan hun eigen toekomst en de toekomst van Betsema Bouwgroep. Uiteraard verwachten wij een gemotiveerde brief en cv waarin je uitlegt in welke functie je binnen ons bedrijf zou passen plus een toelichting waarom jij daarvoor de juiste persoon zou zijn. Stuur deze naar:

Betsema Bouwgroep | De Serpeling 9 | 8219 PZ Lelystad | solliciteren@betsemabouwgroep.nl

Leerbedrijf

Betsema Bouwgroep begeleidt ieder jaar scholieren van verschillende opleidingen. Weten wat werken in de bouw inhoudt? Volledig meedraaien in een bedrijf met diverse specialisaties? Ontdekken waar jouw talenten liggen en deze verder uitbouwen? Neem contact op met Betsema Bouwgroep en informeer naar de mogelijkheden voor jou.

Menu