Van der Lijn Balk
“Elke dag was een feestje”

Familie Van der Lijn – Balk

Bert en Alie van der Lijn genieten al enige jaren van hun nieuwe aanbouw met serre en openslaande deuren. In zo’n zes weken tijd realiseerde Delfsma Bouw & Ontwikkeling de complete verbouwing, tot grote tevredenheid van de opdrachtgevers. Hoe kijken zij terug op hun verbouwing?

Bert: “Vanaf het allereerste contact voelde het goed. Er werd meegedacht, op een heel moderne manier. Ze hielden rekening met wat voor type mensen wij zijn en wat bij ons past, dat vonden we heel fijn en het gaf meteen vertrouwen. Toen even later de offerte kwam, bleek dat alles ook nog eens kon voor het bedrag dat wij in ons hoofd hadden. Dan gaat het echt leven!

Tijdens de verbouwing konden we met alle vragen bij ons contactpersoon en de bouwvakkers terecht. Niets was hen te veel. We hadden nergens omkijken naar. En we zijn heel blij dat we ontzettend leuke bouwvakkers troffen. Ze voerden niet alleen uit wat op de tekeningen stond, maar bleven meedenken en overleggen met ons. Heel plezierig. We wisten soms niet wat we zagen als ze weer waren geweest. Zo was het voor ons elke dag een feestje!”

Menu