Verbouw en nieuwbouw
“Een vraag? Je belt en ze staan er”

Familie Van Dalen – Wolvega

“We hadden eigenlijk nooit gedacht dat we in de Lindewijk zouden gaan wonen.” Robin en Marjo van Dalen uit Wolvega zochten een nieuwe woning en kwamen met hun kinderen Kim en Youri terecht in het waterrijke nieuwbouwplan ‘Lindewijk’ in hun woonplaats.

In juli 2018 startte de bouw en eind december stond de verhuiswagen al voor de deur van hun nieuwe halfvrijstaande woning in jaren ‘30 stijl. Ze wonen op het plekje dat ze het liefst wilden, met een ruime tuin met vrij uitzicht.

Ze zijn erg tevreden over de begeleiding via volgjewoning.nl. Met de app volgden ze de bouw op hun smartphone op de voet. Ook was er goed persoonlijk contact. ”Je koopt voor het eerst een heel nieuwe woning, je hebt van veel zaken geen idee”, zegt Robin. “Waar moeten stopcontacten, lichtschakelaars, noem maar op. Het was erg fijn dat zij met hun ervaring ons daar goed in konden adviseren. Daar hebben we veel aan gehad.”

Marjo: “Ze waren altijd bereikbaar en hebben ons geweldig geholpen. Ook bij kleine dingen, waarvan je ineens denkt: ‘hebben we dit wel geregeld’ of ‘is daar wel aan gedacht’. Eén telefoontje naar de begeleiders en we hadden antwoord of het werd geregeld. Echt een groot compliment!”

Ook na de oplevering ging de service onverminderd door. Robin: “Er waren wat kleine problemen, zoals een klemmende deur en een lekkage. Maar ook dan: je belt en ze staan er.”

Menu