Realisatie 34 woningen in Zwaagdijk-Oost

ONDERAANNEMING

Landelijk en duurzaam wonen op korte afstand van de stad met voorzieningen, werk en recreatie, realiseert Delfsma Bouw & Ontwikkeling (onderdeel van Betsema Bouwgroep) in Zwaagdijk-Oost, 34 woningen in opdracht van Huizon.

Hier kun je landelijk wonen dichtbij de stad Hoorn en andere trekpleisters zoals Medemblik en het IJsselmeer. De woningen komen op een ideale plek in dit westfriese lintdorp. Alle dagelijkse voorzieningen, waaronder het Winkelhart Zwaagdijk zijn op loop- en fietsafstand. De Weide wordt een rustige straat met weinig verkeer en een groot deel van de woningen is gelegen aan het water. Wonen in De Weide betekent een plek om je thuis te voelen, een plek waar je tot bloei komt.

De Weide krijgt een divers woningaanbod. Er komen rijwoningen, hoekwoningen (ook met garage) en twee-onder-één-kap woningen. Alle woningen zijn ontworpen in de gewaardeerde architectuur van de jaren ’30, met fraaie details en royale overstekken. Door de statige hoogte, de ruime kamers en de rechte wanden op de eerste verdieping is er lekker veel praktische leefruimte.

Vorig bericht
18 woningen Huizen
Volgend bericht
35 appartementen Beverwijk
Menu