Woningen Stiens in kerstsfeer opgeleverd

NIEUWS

Afgelopen week hebben de bewoners van fase 2 aan de Sierksmastrjitte en de Harinxma van Donialeane van het project “Mooi wonen”, de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Op Stienslân zijn 16 woningen gebouwd waarvan half mei de eerste 5 zijn opgeleverd.

Natuurlijk wordt de vlag uitgehangen om de oplevering te vieren en worden de woningen in kerstsfeer op geleverd. De bewoners ontvangen een warm welkom met een mooi versierde kersboom en een kerstattentie.

Mede door de strenge coronamaatregelen dreigde de bouw wat vertraging op te lopen. Om aan de verwachtingen van de toekomstige bewoners te voldoen, zijn er daarom extra inspanningen gedaan om de woningen toch nog voor de kerstvakantie op te leveren. Voor Jaap Betsema, directeur van Delfsma Bouw en Ontwikkeling, is het altijd belangrijk dat woningen, binnen de afgesproken bouwtijd gereed komen. Zo zegt hij, “Juist deze periode is voor de bewoners bij uitstek geschikt om in hun woning te gaan klussen en misschien daar zelfs al de kerstdagen te gaan vieren.

De ‘Mooi Wonen’-projecten van Delfsma Bouw en Ontwikkeling stellen comfortabel en energiezuinig wonen centraal, zo ook in Stiens. De gasloze woningen zijn voorzien van een luchtwarmtepomp, hoogwaardige isolatie en optioneel van zonnepanelen, wat het energieverbruik drastisch terugdringt. Met deze onderhoudsarme woningen bouwen we dan ook áán een groene toekomst en vóór een groen toekomst.

Menu