Woningen nieuwbouwplan De Weide in Zwaagdijk-Oost (Fase 1) verkocht

NIEUWS

Voor nieuwbouwplan De Weide in Zwaagdijk-Oost zijn alle woningen in fase 1 verkocht. Dit betekent dat er binnenkort gestart wordt met de bouw van de eerste woningen. In totaal omvat De Weide 34 woningen en een vrijstaande woning. Het nieuwbouwplan De Weide in Zwaagdijk-Oost wordt gerealiseerd door Delfsma Bouw en Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Bouwgroep.

Woningen in fase 1 verkocht

Nu alle woningen in fase 1 verkocht zijn kan de bouw binnenkort van start gaan. De eerste fase omvatten 12 twee-onder-een-kap woningen en 8 rijwoningen. Fase 2 omvat 10 twee-onder-een-kap woningen, 4 rijwoningen en 1 vrijstaande woning. Alle woningen krijgen de kenmerkende jaren 30-stijl, met fraaie details en royale overstekken.

Karakteristieke en robuuste woningen

Nieuwbouwplan De Weide in Zwaagdijk-Oost krijgt de karakteristieke uitstraling uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Door de statige hoogte, de ruime kamers en de rechte wanden op de eerste verdieping is er lekker veel praktische leefruimte.

Over De Weide

Nieuwbouwplan De Weide in Zwaagdijk-Oost is een project van Huizon Vastgoed. De woningen zijn landelijk gelegen met alle dagelijkse voorzieningen vlakbij. Een groot deel van de nieuw te realiseren woningen is gelegen aan het water. Meer informatie via: https://woneninzwaagdijkoost.nl/

Menu