Voortgang Doorslagzone Nieuwegein

NIEUWS

Nieuwegein – Project Doorslagzone is inmiddels in volle gang. Betsema Metselwerken voert in opdracht van ontwikkelcombinatie Koopmans TBI/NEOO het metselwerk en stelwerk uit voor dit omvangrijke project. Daarbij worden de hefsteigers van Betsema Hefsteigerverhuur ingezet.

Op de foto de werkzaamheden in uitvoering.

Werkzaamheden Betsema Bouwgroep

In opdracht van ontwikkelcombinatie Koopmans TBI/NEOO realiseert Betsema Metselwerken, onderdeel van Betsema Bouwgroep, het metselwerk voor dit omvangrijke project. Ook voert Betsema Bouwgroep al het stelwerk uit. Voor de realisatie van Doorslagzone in Nieuwegein zet Betsema Bouwgroep hefsteigers in van Betsema Hefsteigerverhuur. Dit bevordert de ergonomie en de bouwsnelheid. Daarnaast waarborgt de inzet van hefsteigers de kwaliteit doordat de gevels verticaal opgetrokken en afgewerkt worden, waardoor ‘steigerslagen’ worden voorkomen.

Werken bij Betsema Bouwgroep

Woon jij in Midden-Nederland en heb je ervaring als metselaar of timmerman? Wil je meewerken aan dit toonaangevende project of één van de andere projecten waaraan Betsema Bouwgroep werkt? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan nu via onderstaande knop.

Meer weten over werken bij Betsema Bouwgroep? Lees de volledige vacature hier.

Menu