Tot 4 september inschrijven voor 16 energieneutrale woningen Wolvega

NIEUWS

In de Lindewijk in Wolvega is door Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van de Betsema Groep, gestart met de verkoop van de allereerste energieneutrale projectwoningen. Tot 4 september 2017 12:00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor acht halfvrijstaande en acht vrijstaande woningen op ruime kavels.

De woningen worden volgens een uniek concept energieneutraal gebouwd.
Het is het derde project onder de noemer ´Mooi Wonen in Wolvega´ die Delfsma Bouw, onderdeel van Betsema Groep, ontwikkelt in de Lindewijk.

Mooi Wonen in Wolvega

Jaap Betsema, directeur van Betsema Groep: “De afgelopen drie jaar hebben we in de wijde regio nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Door goed te luisteren naar onze klanten, weten we dat duurzaamheid en energieverlaging een grote rol spelen bij de aankoop van een woning. Daar helpen wij onze klanten graag bij. Behalve een woning in een mooie en degelijke jaren 30-stijl in een gewilde, jonge wijk, bieden wij nog meer: een mooie besparing op de energierekening.”

Pop-upstore op de bouwlocatie

Voor de verkoop van de 16 woningen is een pop-upstore op de bouwlocatie geplaatst. U vindt de pop-upstore aan de Citroenvlinder/Kommavlinder (oostzijde boswal). Iedere vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur is de projectontwikkelaar aanwezig en kunt u de bouwtekeningen bekijken en vragen stellen.

Voor 4 september 2017 om 12:00 uur inschrijven

Makelaar voor dit unieke project is Makelaardij Hoekstra in Heerenveen. Daar kunt u meer informatie opvragen over dit project. Vraag naar Ilse Wedda. Ook kunt u op de website van Makelaardij Hoekstra meer informatie vinden over het project, inclusief een inschrijfformulier. Middels dit online inschrijfformulier kunt u aangeven welke woning uw voorkeur heeft. Aanvullende informatie over de inschrijfprocedure vindt u op de website van Makelaardij Hoekstra.

Menu