Start verkoop fase 2 Steenslân in Stiens

NIEUWS

Stiens – Voor project Steenslân in Stiens is de verkoop van fase 2 van start gegaan. In fase 2 worden 10 comfortabele eengezinswoningen gerealiseerd aan de Camminghastrjitte. Het gaat om twee vrijstaande woningen en 8 halfvrijstaande woningen. Alle woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en duurzame installaties voor laag energieverbruik.

De vrijstaande woningen bieden volop ruimte. De woningen staan op een kavel van maar liefst 480 m2. De tuin is gesitueerd op het zuiden en de woning straalt klasse uit door bijzondere details in het metselwerk. De vrijstaande woningen zijn beschikbaar vanaf € 345.000 v.o.n.

De halfvrijstaande woningen staan op kavels van 300 m2. Ook voor deze woningen is de tuin gesitueerd op het zuiden. De halfvrijstaande woningen zijn ruim en praktisch en gebouwd in de kenmerkende jaren-30 stijl. Dit is terug te zien in de schitterende detaillering in het metselwerk, de robuuste dakgoten en de statige vormen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Germeraad Makelaars te Stiens. Via onderstaande knop kunt u de brochure downloaden.

Menu