Start bouw Fase 1 Steenslân in Stiens

NIEUWS

Stiens – De bouw van de woningen in Fase 1 voor het project Steenslân in Stiens gaat van start. In Fase 1 worden 6 prachtige eengezinswoningen gerealiseerd. In totaal bouwt Delfsma Bouw & Ontwikkeling 16 comfortabele woningen in Stiens.

Fase 1 omvat zowel vrijstaande herenhuizen als ruime halfvrijstaande woningen. Alle woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en duurzame installaties voor laag energieverbruik.

Stijlvolle herenhuizen met het comfort van nu

De vrijstaande en halfvrijstaande woningen aan de Harinxma van Donialeane hebben een moderne, statige architectuur. De prachtige details in het ontwerp en de stijlvolle hoogte geven de woningen een eigentijdse uitstraling. Door de rechte wanden op de verdieping wordt alle beschikbare ruimte maximaal benut. Er is keuze uit vrijstaande en halfvrijstaande woningen.

Comfortabele gezinswoningen in jaren-30 stijl

De halfvrijstaande woningen aan de Sierksmastrjitte worden gebouwd in de kenmerkende jaren-30 stijl. De schitterende detaillering in het metselwerk, de robuuste dakgoten en de statige vormen maken het geheel karakteristiek en stijlvol. De woningen zijn ruim en praktisch.

Menu