Oplevering en opening Albert Heijn Almere Oosterwold

NIEUWS

In opdracht van ontwikkelaar Bun uit Almere realiseerde Delfsma Bouw winkelcentrum Oosterwold in Almere. De bouw startte op 27 september 2021 en op 12 april 2022 is de feestelijke opening van Albert Heijn Oosterwold.

Realisatie winkelcentrum binnen zes maanden

In zes maanden tijd is een ruim en stijlvol winkelcentrum gerealiseerd door hoofdaannemer Delfsma Bouw, onderdeel van Betsema Bouwgroep uit Lelystad. Winkelcentrum Oosterwold omvat twee supermarkten en een commerciële plint voor kleinere winkels. Daarmee biedt deze winkelvoorziening unieke kansen voor een aanbod van lokale, verse en biologische producten.

Nieuwe winkelvoorziening in nieuwe woonwijk Almere

De nieuwe winkelvoorziening zal aansluiten bij de naastgelegen nieuwbouwwijk ’t Groene Wold. Onlangs is gestart met de verkoop van de eerste woningen. In Oosterwold, het nieuwste stadsdeel van Almere, zullen in de komende jaren 15.000 nieuwe woningen gerealiseerd worden. Door de unieke landelijke uitgangspunten ontstaat er een groene en duurzame leefomgeving.

Realisatie door Delfsma Bouw

Winkelcentrum Oosterwold werd vlak voor de bouwvak in 2021 gegund aan hoofdaannemer Delfsma Bouw. Op 1 juli 2021 vond de ondertekening van de aannemingsovereenkomst plaats voor het realiseren van winkelcentrum Oosterwold in Almere. De bouw van het winkelcentrum is een prachtig project waarvoor twee Flevolandse partijen nauw hebben samengewerkt.

Inmiddels is het project naar volle tevredenheid opgeleverd. Dinsdag 12 april vindt de feestelijke opening van de Albert Heijn plaats.

Menu