Nu in de verkoop ‘Mooi Wonen in Noordwolde’: 8 robuuste woningen met karakter

NIEUWS

WOLVEGA – Na het succes van het concept Mooi Wonen in Wolvega, Oldeholtpade, Techum en Lemmer, realiseert Delfsma Bouw & Ontwikkeling nu ook in Noordwolde betaalbare, comfortabele eengezinswoningen. ‘Mooi Wonen in Noordwolde’ bestaat uit 8 woningen aan de Paardendreef (locatie voormalige Renbaanschool). Een mooie, vrije locatie aan de rand van het dorp.

Deze energiezuinige woningen hebben een stijlvolle jaren-dertig architectuur. Kenmerkend van de stijl is de robuuste en gedegen bouw, met schitterende detaillering. “Dat is uniek voor woningen in deze prijsklasse”, zegt ontwikkelaar Tjeerd Delfsma. De woningen zijn ruim en praktisch. De prijzen beginnen bij € 174.000,- vrij op naam.

Maak je woning naar eigen wens

De woningen worden compleet opgeleverd met drie slaapkamers, sanitair in de badkamer, toilet en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Met de vele uitbreidingsopties maak je de woning helemaal naar eigen wens.
Denk bijvoorbeeld aan een bijkeuken met openslaande tuindeuren, een vaste trap naar de zolder, een dakkapel of zonnepanelen. Bovendien is de zolder groot genoeg voor nog een vierde slaapkamer.

Groen en goed bereikbaar

De Paardendreef ligt aan de rand van Noordwolde in een groene omgeving en is goed bereikbaar. Het nieuwbouwplan ligt op loop- en fietsafstand van een basisschool, kinderopvang, bibliotheek, twee supermarkten en het aantrekkelijke winkelaanbod van Noordwolde. Bovendien heeft Noordwolde een rijk verenigingsleven. Dit maakt Noordwolde een mooie plek om te wonen wanneer je werkt in één van de omliggende plaatsen zoals Wolvega, Heerenveen, Steenwijk of Zwolle.

Volg ons op Facebook.com/MooiWoneninNoordwolde

Menu