jaap betsema

Bouw 20 gezinswoningen in Techum van start

NIEUWS

Leeuwarden – In de Leeuwarder wijk Techum is woensdagmiddag 24 mei 2017 gestart met de bouw van 20 nieuwbouwwoningen. Onder de pakkende projectnaam ‘Mooi Wonen in Techum’ gingen de 20 woningen binnen een half jaar van de hand.

Vorig jaar zomer lanceerde projectontwikkelaar Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onder de vlag van de Betsema Groep, een uniek middel om potentiële kopers op de bouwlocatie te informeren over de woningen. Gedurende enkele weken konden belangstellenden sfeerproeven in een pop-upstore op de locatie waar nu de woningen worden gebouwd. Het grote aantal woningzoekenden dat hier naar toe kwam, leidde er toe dat de pop-upstore er geruime tijd heeft gestaan en vele aspirant-kopers van informatie heeft voorzien.

Woensdag 24 mei ging rond het middaguur de gezamenlijke heipaal de grond in voor de bouw van de woningen. Alle toekomstig bewoners en betrokken partijen, waaronder Tjeerd Delfsma, Jaap Betsema en Hendrik Fokkema (Hoekstra Makelaardij) waren aanwezig om dit moment feestelijk te vieren.

Menu