Inzet hefsteigers Doorslagzone Nieuwegein

Inzet hefsteigers voor project Doorslagzone Nieuwegein

NIEUWS

Nieuwegein – In opdracht van ontwikkelcombinatie Koopmans TBI/NEOO werkt Betsema Metselwerken, onderdeel van Betsema Bouwgroep, momenteel aan het metselwerk voor project Doorslagzone. Daarvoor worden de hefsteigers van Hefsteigerverhuur ingezet. Op de foto’s is te zien hoe de hefsteigers bijdragen aan een goede ergonomie en veilige werkplek.

Ergonomie en Veiligheid

Ergonomie en veiligheid zijn twee unieke voordelen van hefsteigers ten opzichte van traditionele steigers. Het platform kan tijdens het werk elektromechanisch steeds op de juiste hoogte worden gezet. De hefsteiger heeft standaard een verlaagde loopvloer, waardoor medewerkers lager staan ten opzichte van het hoofdplatform. Hierdoor hoeven ze niet te bukken en is tillen niet meer aan de orde.

Dit ergonomisch voordeel verhoogt de productiviteit en bouwsnelheid voor het project. Doordat de hefsteiger altijd op de goede werkhoogte staat draagt de inzet van hefsteigers bij tot het voorkomen van rugklachten.

Volledige dagproductie voorhanden

Met hefsteigers kunnen de materialen mechanisch op het platform worden aangeleverd, waarbij het traditioneel tilwerk of opperwerk niet meer aan de orde is. De werkplatformen bieden veel ruimte en kunnen doorgaans met een volledige dagproductie beladen worden. Zo kunnen materialen in één keer naar de juiste werkhoogte gebracht worden en hoeft veelvuldige bevoorrading gedurende de dag niet nodig te zijn.

Verticale benadering en minder afhankelijk

Door een verticale benadering van de gevel kan er met meerdere hefsteigers naast elkaar op verschillende niveaus gewerkt worden en zijn deze disciplines minder afhankelijk van elkaar. Daardoor kan er een hogere bouwsnelheid behaald worden. Op de foto’s is dit duidelijk te zien, doordat de hefsteigers op verschillende hoogtes aan de gevel staan.

Ook gaat de montage van een hefsteiger veel sneller dan de montage van een traditionele stalen steiger.

Hefsteigers huren

Betsema Hefsteigerverhuur beschikt over alle kennis en materieel om de door u bestelde hefsteigers op de juiste tijd op de juiste plaats af te leveren. Waar ook in Nederland. Wij zorgen voor de volledige service inclusief advies, opmeten, berekenen, transport, keuring, onderhoud en service bij storingen.

Inzet hefsteigers Doorslagzone Nieuwegein
Menu