Infomarkt Lindewijk groot succes

NIEUWS

Wolvega – Op zaterdag 7 oktober konden belangstellenden voor 16 energieneutrale woningen in de Lindewijk informatie opdoen tijdens de Infomarkt. Deze unieke infomarkt bleek een groot succes. Veel belangstellenden kwamen op de infomarkt af om zich te laten informeren. Voor deze gelegenheid was op locatie een stijlvolle ruimte ingericht en ook voor de kinderen was er volop te doen.

Energieneutraal wonen

Tijdens de infomarkt waren er ook specialisten op het gebied van energieneutraal wonen, financieringen en de makelaar aanwezig. Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Groep, realiseert aan de Citroenvlinder en de Kommavlinder 8 vrijstaande en 8 halfvrijstaande woningen, volledig energieneutraal. Jaap Betsema, directeur van Betsema Groep: “De afgelopen drie jaar hebben we in de wijde regio nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Door goed te luisteren naar onze klanten, weten we dat duurzaamheid en energieverlaging een grote rol spelen bij de aankoop van een woning. Daar helpen wij onze klanten graag bij. Behalve een woning in een mooie en degelijke jaren 30-stijl in een gewilde, jonge wijk, bieden wij nog meer: een mooie besparing op de energierekening.”

Vanaf 1 januari 2021 moeten alle nieuwe woningen energieneutraal zijn. “Waarom wachten tot 2021 als we nu al energieneutraal kunnen bouwen?”, zegt Tjeerd Delfsma. “Te veel betalen wil niemand, niet in 2021 maar ook nu niet. Alle maatregelen die over drie jaar moeten gelden, brengen wij nu al in de praktijk. Daarmee lopen wij voor op de ontwikkelingen.”

In samenwerking met Klimaatgarant kunnen de kopers van de woningen de benodigde installaties, zoals een warmtepomp, bodemwarmtewisselaar en zonnecellen, laten verwerken in de koopsom of zelfs leasen. Voor een vast bedrag per maand, bent u dan verzekerd van de voordelen van dit systeem en al het onderhoud aan deze installaties.

Verkoop en informatie

Voor meer informatie over de 16 woningen kunt u iedere vrijdag terecht in de pop-upstore. U vindt de pop-upstore aan de Citroenvlinder/Kommavlinder (oostzijde boswal). Iedere vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur is de projectontwikkelaar aanwezig en kunt u de bouwtekeningen bekijken en vragen stellen. Makelaar voor dit unieke project is Makelaardij Hoekstra in Heerenveen. Ook daar kunt u meer informatie opvragen over dit project. Vraag naar Ilse Wedda.

Volg voor meer informatie en de openingstijden van de pop-upstore Facebook.com/MooiWoneninWolvega of www.betsemabouwgroep.nl .

Menu