Inzet hefsteigers Singelblok Amsterdam

Ergonomisch werken met hefsteigers voor Singelblok Amsterdam

NIEUWS

Amsterdam – In opdracht van Heddes Bouw & Ontwikkeling voert Betsema Metselwerken, onderdeel van Betsema Bouwgroep, alle stelwerk, timmerwerk en metselwerk uit voor project Singelblok in Amsterdam. Hiervoor worden tevens de hefsteigers van Betsema Hefsteigerverhuur ingezet. Momenteel wordt er gewerkt aan het metselwerk voor dit omvangrijke project. Door de inzet van hefsteigers wordt er zowel ergonomisch als veilig gewerkt.

Verticale benadering werkzaamheden Singelblok

Door een verticale benadering van de gevel kan er met meerdere hefsteigers naast elkaar op verschillende niveaus gewerkt worden en zijn deze disciplines minder afhankelijk van elkaar. Daardoor kan er een hogere bouwsnelheid behaald worden. Op de foto’s van het werk voor project Singelblok hieronder is dit duidelijk te zien. De hefsteigers staan op verschillende hoogtes aan de gevel waardoor werkzaamheden tegelijkertijd kunnen plaatsvinden en disciplines minder afhankelijk zijn van elkaar.

Ook gaat de montage van een hefsteiger veel sneller dan de montage van een traditionele stalen steiger.

Ergonomie en Veiligheid centraal bij realisatie Singelblok

Ergonomie en veiligheid zijn twee unieke voordelen van hefsteigers ten opzichte van traditionele steigers. Deze thema’s zijn voor alle projecten van Betsema Metselwerken, dus ook voor project Singelblok in Amsterdam, cruciaal. Door de inzet van hefsteigers voor dit project kan het platform elektromechanisch steeds op de juiste hoogte worden gezet. De hefsteiger heeft standaard een verlaagde loopvloer, waardoor medewerkers lager staan ten opzichte van het hoofdplatform. Hierdoor hoeven ze niet te bukken en is tillen niet meer aan de orde.

Dit ergonomisch voordeel verhoogt de productiviteit en bouwsnelheid voor het project. Doordat de hefsteiger altijd op de goede werkhoogte staat draagt de inzet van hefsteigers bij tot het voorkomen van rugklachten.

Volledige dagproductie voorhanden

Met hefsteigers kunnen de materialen mechanisch op het platform worden aangeleverd, waarbij het traditioneel tilwerk of opperwerk niet meer aan de orde is. De werkplatformen bieden veel ruimte en kunnen doorgaans met een volledige dagproductie beladen worden. Zo kunnen materialen in één keer naar de juiste werkhoogte gebracht worden en hoeft veelvuldige bevoorrading gedurende de dag niet nodig te zijn.

Hefsteigers huren

Betsema Hefsteigerverhuur beschikt over alle kennis en materieel om de door u bestelde hefsteigers op de juiste tijd op de juiste plaats af te leveren. Waar ook in Nederland. Wij zorgen voor de volledige service inclusief advies, opmeten, berekenen, transport, keuring, onderhoud en service bij storingen.

Inzet hefsteigers Singelblok Amsterdam
Vorig bericht
Inzet hefsteigers voor project Doorslagzone Nieuwegein
Menu