Eerste paal geslagen voor woning in Almere

NIEUWS

ALMERE – In de gloednieuwe wijk Oosterwold – tussen Almere en Zeewolde – realiseert Delfsma Bouw & Ontwikkeling een nieuwbouwwoning in opdracht van Folko Kleinsma en Lotte Ooms. Afgelopen week werd door Lotte Ooms de eerste paal geslagen voor hun toekomstgerichte woning aan de Buitenplaats.

Grote vooruitgang kenmerkte de bouw van de afgelopen dagen. Eind vorige week werden de laatste werkzaamheden afgerond voor het leggen van de fundering. Vervolgens werd gestart met het heiwerk, waarbij Lotte onder toeziend oog van bouwers en Folko de eerste heipaal aanbracht. En begin deze week werden de vloerdelen voor de begane grond op hun plaats gelegd. In de fotoserie zijn de werkzaamheden aan fundering, heiwerk en begane grond te zien.

Update week 45: Deze week is de staalconstructie gemonteerd voor de nieuwbouwwoning in Almere. Zo worden de contouren van deze prachtige woning zichtbaar. Foto’s van de werkzaamheden zijn opgenomen in de fotoserie.

Over Oosterwold Almere (bron: www.maakoosterwold.nl)

Oosterwold is een groen gebied tussen Almere en Zeewolde. Hier heb je alle ruimte om op eigen initiatief en naar eigen wens een woning te bouwen. Behalve een aantal spelregels zijn er geen beperkingen. Samen vormgeven aan een groene en duurzame leefomgeving staat voorop. Dat is uniek in Nederland.

Oosterwolders bepalen niet alleen de eigen woning, maar gaan ook over wegen en paden, groen, water en de openbare ruimte. Echter, dat moeten ze allemaal zelf realiseren, samen met anderen. Je vindt hier de ultieme vorm van doe-het-zelf-gebiedsontwikkeling. Oosterwold is zelf planologie. Initiatiefnemers in Oosterwold zoeken alles zélf uit en regelen vervolgens alles zelf wat nodig is.

Menu