Diverse projecten Delfsma Bouw & Ontwikkeling binnenkort van start

NIEUWS

Binnenkort gaat de bouw van diverse projecten in Noord-Nederland en de Randstad van start. Het gaat om projecten die door Delfsma Bouw & Ontwikkeling worden gerealiseerd in Wolvega, Beverwijk en Zwaagdijk-Oost. De 35 NeroZero woningen in Heerhugowaard, ook gerealiseerd door Delfsma, zijn bijna gereed voor oplevering.

Start bouw 34 woningen De Weide in Zwaagdijk-Oost

De start van de bouwwerkzaamheden in Zwaagdijk-Oost omvat de 12 twee-onder-een-kap woningen en 8 rijwoningen in Fase 1. De verkoop van de woningen in Fase 2 is in voorbereiding. In totaal realiseert Delfsma Bouw en Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Bouwgroep, voor nieuwbouwplan De Weide in Zwaagdijk-Oost 34 woningen en een vrijstaande woning.

Start realisatie appartementencomplex in Beverwijk

Inmiddels zijn ook alle voorbereidingen afgerond en zijn we net gestart met de realisatie van 35 zorgappartementen in Beverwijk. In opdracht van wooncorporatie Woonopmaat is een modulair ontwerp ontwikkeld voor nieuwbouw op de locatie van een voormalig schoolgebouw. Het nieuwe complex zal door Odion, een regionale zorgorganisatie voor kinderen en volwassenen met een beperking, in gebruik worden genomen en biedt zorgappartementen voor (jonge) mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Daarnaast komen er ruimtes voor het begeleidend personeel en per verdieping een huiskamer.

Het modulaire appartementencomplex in Beverwijk wordt door Delfsma Bouw & Ontwikkeling gerealiseerd in opdracht van Woonopmaat en NeroZero.

Projecten woningbouw in Wolvega

In Wolvega zijn recent de laatste 4 woningen aan het Heideblauwtje opgeleverd. Het gaat om luxe schuurwoningen aan het water. In totaal zijn aan het Heideblauwtje 8 schuurwoningen gerealiseerd door Delfsma Bouw & Ontwikkeling. Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd.

In dezelfde Lindewijk in Wolvega realiseert Delfsma Bouw binnenkort meerdere nieuwbouwwoningen aan het Icariusblauwtje. Recent zijn de bouwwerkzaamheden in opdracht van een particulier aan Icariusblauwtje gestart. Deze nieuwbouwwoning aan het Icariusblauwtje is prachtig gelegen aan het water in de Lindewijk in Wolvega. Over deze nieuwbouwprojecten later via deze website meer.

Menu