Nero Zero woningen Heerhugowaard

Binnenkort oplevering 35 woningen NeroZero®

NIEUWS

In Heerhugowaard worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd voor de oplevering van de 35 NeroZero® woningen in Fase 2. Delfsma Bouw & Ontwikkeling realiseert deze woningen in hoofdaanneming in opdracht van ontwikkelaar NeroZero®. In totaal omvat dit plan 53 woningen. De 18 woningen in fase 1 zijn eerder al naar volle tevredenheid opgeleverd. Binnenkort worden ook de 35 woningen in fase 2 opgeleverd.

Laatste werkzaamheden voor oplevering

In week 3 zijn de keukens geplaatst en gemonteerd. Daarnaast worden in de woningen nog de laatste punten afgewerkt, waaronder afronding van het sanitair en de installatie. Eind week 3 zullen de bouwwerkzaamheden afgerond zijn en worden alle woningen professioneel schoongemaakt. Zo worden de NeroZero® woningen fris opgeleverd aan de bewoners vanaf eind week 4.

In april 2021 werden de eerste palen geslagen voor de tweede fase en werd begonnen met de bouw van de woningen. De woningen worden volgens planning opgeleverd.

Over NeroZero®

In De Draai Heerhugowaard zijn in totaal 53 NeroZero® woningen gebouwd. Dit betekent gezond wonen door de bijzondere techniek in de woningen zoals de goede ventilatie en de speciale fluisterstille afzuigkap die ervoor zorgt dat de fijnstofproductie tijdens het koken effectief wordt afgevoerd. De NeroZero® woningen zijn gerealiseerd door Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Bouwgroep.

Nero Zero woningen Heerhugowaard
Menu