Betsema projecten slaat eerste paal voor 20 woningen in Wolvega in project Mooi wonen in Wolvega.

NIEUWS

In de Stellingwerf van woensdag 17 juni volop aandacht voor de start van de bouw Lindewijkproject. De woningen gaan als warme broodjes over de toonbank. De huizen van de eerste fase van het Lindewijkproject zijn ontzettend snel verkocht. Zelfs de tweede fase lijkt binnenkort van start te kunnen gaan.

Het Lindewijkproject Mooi wonen in Wolvega is vrijdagmiddag officieel van start gegaan. Directeur Sake Lageveen van Woningstichting Weststellingwerf sloeg onder toeziend oog van de toekomstige bewoners de eerste paal van het nieuwbouwplan. Op de foto: de jongste inwoner schrijft zijn naam op de paal.

Op vrijdag 12 juni 2015 ging het nieuwe Lindewijk project Mooi wonen in Wolvega van start. Middels een officieel moment op de bouwlocatie is dit heugelijke feit gevierd. Toekomstige bewoners en zakenrelaties waren hierbij aanwezig. Het inheien van de gezamenlijke heipaal werd gedaan door de directeur-bestuurder van de Woningstichting Weststellingwerf de heer S. Lageveen, en de toekomstige bewoners.
In deze week zal volop media aandacht worden besteed aan het project in de diverse lokale en regionale media. Onderstaand een overzicht in beeld van de feestelijke start van Mooi wonen in Wolvega.

Menu