Locatie Delfsma Bouw Wolvega

Betsema Bouwgroep verhuisd van Balk naar Wolvega

NIEUWS

Betsema Bouwgroep is verhuisd nu het pand aan Eigen Haard is verkocht. Voor het kantoorpersoneel van Betsema Bouwgroep is de hoofdlocatie van Delfsma Bouw & Ontwikkeling, dochter van Betsema Bouwgroep, voorlopig het nieuwe onderkomen. Intussen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe hoofdkantoor op de nieuwe hoofdlocatie in Lelystad.

 

Nieuw hoofdkantoor direct aan de A6

Het nieuwe hoofdkantoor van Betsema Bouwgroep zal in Lelystad worden gerealiseerd op het terrein direct aan de A6. Dit terrein is nu al volop in gebruikt. De volledige materieeldienst wordt reeds vanuit deze locatie aan De Serpeling georganiseerd. Jaap Betsema: “De nieuwe locatie in Lelystad draagt nu al bij aan het terugdringen van de verkeersbewegingen. Onze hefsteigers en overige bouwmachines worden in heel Nederland ingezet. De verhuizing naar Lelystad is dan ook een vanzelfsprekende en duurzame keuze.”

 

Tijdelijk kantoor in Wolvega

Totdat het nieuwe hoofdkantoor in Lelystad gereed is, trekt het kantoorpersoneel van Betsema Bouwgroep in bij volledige dochter Delfsma Bouw & Ontwikkeling. “Voor Delfsma Bouw & Ontwikkeling is Wolvega al vele jaren de hoofdlocatie. Aan de Grafietstraat is in 2018 een nieuw pand gerealiseerd dat de komende maanden ook tijdelijk kantoor biedt aan Betsema Bouwgroep.”

 

Bezoekadres van Betsema Bouwgroep is De Serpeling 9 in Lelystad. Het postbusadres in Balk blijft wel in gebruik. Meer informatie op de website van Betsema Bouwgroep.

Menu