NeroZero oplevering

35 NeroZero woningen Heerhugowaard opgeleverd

NIEUWS

Recent zijn de 35 NeroZero woningen in Heerhugowaard opgeleverd door hoofdaannemer Delfsma Bouw en Ontwikkeling. De afgelopen weken is hard gewerkt aan de laatste werkpunten, zoals sanitair, keuken en installatie. Inmiddels hebben de eerste bewoners de sleutel in ontvangst genomen.

Inzet van hefsteigers

De realisatie van de 35 woningen verliep voorspoedig. In april 2020 werden de eerste palen geslagen. Voor de bouw van de woningen werden hefsteigers ingezet. Hefsteigers dragen bij aan een hogere kwaliteit en juiste werkhouding van de medewerkers. Doordat medewerkers altijd op de juiste werkhoogte werken, worden rugklachten voorkomen.

Gezond wonen

De nieuwe bewoners van de 35 NeroZero woningen kunnen rekenen op bijzonder wooncomfort. Bij NeroZero woningen draait het om gezond wonen. Hiervoor worden slimme technieken toegepast in de woningen. Voorbeelden zijn de goede ventilatie en de speciale fluisterstille afzuigkap die ervoor zorgt dat de fijnstofproductie tijdens het koken effectief wordt afgevoerd.

Hoofdaannemer Delfsma Bouw & Ontwikkeling

Afgelopen maand werden de laatste punten op de i gezet voor wat betreft sanitair, keuken en installatie. Na afronding van alle werkzaamheden door hoofdaannemer Delfsma Bouw, zijn de woningen professioneel schoongemaakt voor oplevering. De 35 NeroZero woningen zijn in opdracht van ontwikkelaar NeroZero gerealiseerd door Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Bouwgroep.

NeroZero oplevering
Menu