Doorslagzone Nieuwegein

HEFSTEIGERS, METSELWERKEN, ONDERAANNEMING

Aan de oostzijde van het centrum van Nieuwegein en langs het kanaal de Doorslag ligt nieuwbouwplan Doorslagzone CityPromenade. Dit is een aantrekkelijke locatie om te wonen aan het water, vlakbij het park Oudegein en met alle stedelijke voorzieningen om de hoek. In dit nieuwbouwplan in City Nieuwegein komen vier duurzame woongebouwen met 452 duurzame huur- en koopwoningen.

Over Doorslagzone Nieuwegein

De Doorslagzone in City Nieuwegein bevat straks 452 woningen, een plint met ca. 750 m2 horeca en een parkeergarage voor 80 parkeerplaatsen. Dankzij de mix van sociale huur-, vrije sector huur- en koopappartementen levert dit project een belangrijke bijdrage aan de woningvraag in de regio Utrecht. De ontwikkelcombinatie is Koopmans TBI/NEOO. Architectenbureau Rijnboutt heeft het ontwerp gemaakt. Portaal en Syntrus Achmea zijn de eigenaren van de huurwoningen.

Werkzaamheden Betsema Bouwgroep

In opdracht van ontwikkelcombinatie Koopmans TBI/NEOO realiseert Betsema Metselwerken, onderdeel van Betsema Bouwgroep, het metselwerk voor dit omvangrijke project. Ook voert Betsema Bouwgroep al het stelwerk uit. Voor de realisatie van Doorslagzone in Nieuwegein zet Betsema Bouwgroep hefsteigers in van Betsema Hefsteigerverhuur. Dit bevordert de ergonomie en de bouwsnelheid. Daarnaast waarborgt de inzet van hefsteigers de kwaliteit doordat de gevels verticaal opgetrokken en afgewerkt worden, waardoor ‘steigerslagen’ worden voorkomen.

Werken bij Betsema Bouwgroep

Woon jij in Midden-Nederland en heb je ervaring als metselaar of timmerman? Wil je meewerken aan dit toonaangevende project of één van de andere projecten waaraan Betsema Bouwgroep werkt? Dan zoeken wij jou! Solliciteer dan nu via onderstaande knop.

Meer weten over werken bij Betsema Bouwgroep? Lees de volledige vacature hier.

Vorig bericht
Singelblok Amsterdam
Volgend bericht
39 woningen De Tippe Zwolle
Menu