De Tippe Stadshagen Zwolle

39 woningen De Tippe Zwolle

METSELWERKEN, ONDERAANNEMING
De Tippe Stadshagen Zwolle

Over project 39 woningen Zwolle

In woonwijk De Tippe in Zwolle voert Betsema Bouwgroep in onderaanneming voor Schutte Bouw het metselwerk uit voor de realisatie van 39 woningen. Dit project van gebiedsontwikkelaar VanWonen is ontworpen door De Bruin Architecten en wordt gerealiseerd door Schutte bouw & ontwikkeling. De nieuwe woonwijk ligt aan de westzijde van Stadshagen in Zwolle. Alle woningen zijn energieneutraal en liggen in een groene en gezonde leefomgeving.

Over Betsema Metselwerken

Betsema Metselwerken, onderdeel van Betsema Bouwgroep, voert in onderaanneming het metselwerk uit voor de 39 rijwoningen voor nieuwbouwplan Besterburen. Onze metselaars zijn vakspecialisten in traditioneel en bijzonder metselwerk, restauratiewerk en voegwerk. Metselen in diverse verbanden, technieken of toepassingen zijn terug te vinden in de projecten die zijn gerealiseerd.

Beeldmateriaal van werk in uitvoering delen we via onze LinkedIn Bedrijfspagina.

Werken bij Betsema Bouwgroep

Woon jij in Midden-Nederland en heb je ervaring als metselaar of timmerman? Wil je meewerken aan de projecten waaraan Betsema Bouwgroep werkt? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu via onderstaande knop.

Meer weten over werken bij Betsema Bouwgroep? Lees de volledige vacature hier.

Menu