6 woningen Steenslân in Stiens

EIGEN ONTWIKKELING, NIEUWS, WONINGBOUW

In nieuwbouwplan Steenslân worden door Delfsma Bouw & Ontwikkeling in totaal 16 woningen gerealiseerd. Fase 1 van het project omvat 6 woningen, zowel vrijstaande herenhuizen als ruime halfvrijstaande woningen. Bouw van de woningen start in het derde kwartaal.

Interactieve begeleiding via TT Kopersbegeleiding

Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt voor dit project nauw samen met Germeraad Makelaars uit Stiens en TT Kopersbegeleiding. Meer informatie over dit project, zoals de brochure, plattegronden en technische informatie, vindt u via het klantenportal van Volg je Woning. U kunt eenvoudig inloggen met onderstaande inloggegevens:

Gebruikersnaam: demostiens@volgjewoning.nl
Wachtwoord: Moo1Wonen!

Stijlvolle herenhuizen met het comfort van nu

De vrijstaande en halfvrijstaande woningen aan de Harinxma van Donialeane in de nieuwe wijk Steenslân hebben een moderne, statige architectuur. De prachtige details in het ontwerp en de stijlvolle hoogte geven de woningen een eigentijdse uitstraling.

Modern, ruim en comfortabel

Door de rechte wanden op de verdieping kunt u alle beschikbare ruimte maximaal benutten. U kunt kiezen uit vrijstaande en halfvrijstaande woningen.

Comfortabele gezinswoningen in jaren-30 stijl

De halfvrijstaande woningen aan de Sierksmastrjitte worden gebouwd in de kenmerkende jaren-30 stijl. De schitterende detaillering in het metselwerk, de robuuste dakgoten en de statige vormen maken het geheel karakteristiek en stijlvol.

Robuust, statig en comfortabel

De woningen zijn ruim en praktisch. Alle woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en duurzame installaties voor laag energieverbruik.

Menu