• hefsteigers
    HEFSTEIGERS

De inzet en verhuur van hefsteigers is één van de specialismen van Betsema Bouwgroep. Zowel voor werken in eigen beheer als voor verhuur biedt de eigen materieeldienst van Betsema Bouwgroep een totaalpakket op maat. Naast hefsteigers levert Betsema Bouwgroep ook diverse alternatieve bouwsystemen, hoogwerkers en verreikers.

ERGONOMIE

De hefsteiger is een uitstekend alternatief voor de traditionele stalen steiger. De hefsteiger voorkomt rugklachten doordat bukken tijdens werkzaamheden niet meer aan de orde is. De materialen worden mechanisch aangeleverd en het platform wordt op de juiste werkhoogte gezet. Onze vakmannen kunnen vervolgens in een gezonde werkhouding aan de slag.

SNELHEID EN VEILIGHEID

Doordat het werk staande kan worden uitgevoerd heeft toepassing van de hefsteiger een groter rendement tot gevolg. Ook gaat de montage van een hefsteiger veel sneller dan de montage van een traditionele stalen steiger. De veiligheid is beter inzichtelijk wat bij traditionele steigers nog al eens te wensen overlaat. Montage wordt altijd door onze eigen monteurs uitgevoerd, inclusief de daarop volgende keuring waarna de machine wordt vrijgegeven voor gebruik.

Montage en Advies

Bij een aanvraag voor het huren van een hefsteiger kan er op verzoek een bezoek gebracht worden aan de bouw. De situatie wordt door specialisten van Betsema Bouwgroep zorgvuldig in kaart gebracht. Onze mensen denken met u mee en komen met een advies op maat. Neem gerust contact op voor mogelijkheden voor uw project.

hefsteigers

Soorten hefsteigers

Betsema Bouwgroep beschikt over zo’n 140 hefsteigers. Keuze uit een ruim assortiment. Zo zijn er modulaire hefsteigers en robuuste hefsteigers met een vast platform voor het zware werk. Meer informatie over het huren van de hefsteiger en de mogelijke uitvoeringen leest u in de brochures. Naast hefsteigers kunt u bij Betsema Bouwgroep ook terecht voor verhuur van hoogwerkers, en overig materieel voor werken op hoogte.

resultaat-kwaliteit

Resultaat en kwaliteit

De hefsteiger is een uitstekend alternatief voor de traditionele stalen steiger. Ergonomisch behaalt u met de hefsteiger belangrijke voordelen doordat productie door uw mensen altijd staande kan worden uitgevoerd. Daarnaast kan door toepassing van hefsteigers meer productie worden gerealiseerd door uw medewerkers.

PROJECTEN HEFSTEIGERS:

Doorslagzone Nieuwegein

Aan de oostzijde van het centrum van Nieuwegein en langs het kanaal de Doorslag ligt…

Singelblok Amsterdam

Nabij de Noord-Zuidlijn in Amsterdam is Betsema Bouwgroep in opdracht van Heddes Bouw & Ontwikkeling…

132 woningen Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen zijn in onderaanneming voor Bouwmaatschappij Verwelius 132 woningen gerealiseerd. Op de fotoserie hiernaast…

Theaterkwartier Lelystad

In onderaanneming realiseert Betsema Bouwgroep 57 appartementen met 4 commerciële ruimten en parkeergarage en 5…
Grotius Den Haag

Grotius Den Haag

In opdracht van Provast realiseert bouwcombinatie J.P. van Eesteren – BESIX twee woontorens op de Grotiusplaats…

1N2 Amsterdam

In het stationsgebied van het nieuwe Centrumgebied Amsterdam-Noord zijn wij bezig met de realisatie van het…
Menu