• bouw-en-ontwikkeling
    DELFSMA BOUW & ONTWIKKELING

Delfsma Bouw & Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van Betsema Bouwgroep. Sinds 2014 is Delfsma Bouw & Ontwikkeling binnen de groep de specialist voor nieuwbouw, verbouw en realisatie van projecten. Delfsma Bouw & Ontwikkeling is al bijna 100 jaar een bekende naam in Noord-Nederland.

Delfsma-Bouw

Delfsma-Bouw

BETROUWBAAR EN PERSOONLIJK

Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt met een enthousiast team vaste medewerkers. Daarnaast is bij Delfsma Bouw & Ontwikkeling afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Een persoonlijke aanpak en begeleiding van A tot Z is vanzelfsprekend.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland. Alle projecten zijn aan belangrijke keurmerken verbonden en de kwaliteit wordt bewaakt conform strakke standaarden. Ook zijn wij VCA** en SCL gecertificeerd, wat betekent dat veiligheid een begrip is bij onze medewerkers.

Voor nadere toelichting en een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Jaap Betsema of uw gegevens achterlaten via de onderstaande link:

Nieuwbouw en verbouw

Delfsma Bouw & Ontwikkeling realiseert woningen, scholen, bedrijfsgebouwen, multifunctionele accommodaties en sportcomplexen door heel Nederland voor particulier, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, bedrijven en overheid.

Voor de nieuwbouw of verbouw van uw woning begeleidt Delfsma Bouw & Ontwikkeling u van A tot Z. Onze specialisten adviseren u op maat en uw wensen worden door onze huisarchitect doorvertaald in een passend ontwerp. Overleg met gemeenten, begeleiding tijdens het proces en bewaking van planning en budget verzorgen wij volledig voor u.

nieuwbouw

Heeft u al een stuk grond?

Heeft u al een stuk grond, maar nog geen ontwerp? Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt nauw samen met een vakkundige huisarchitect. Is uw budget beperkt, of kiest u voor gemak? Dan kunt u naar wens uit onze diverse woningtypes kiezen — van starterswoning tot exclusieve villa. Een groot deel is voorbereid, zodat u bespaart op de kosten voor het ontwerp. Uiteraard heeft u volop mogelijkheden wat betreft opties en eigen inbreng op het door u gekozen ontwerp. Delfsma Bouw & Ontwikkeling kan u gedurende het traject begeleiden, bijvoorbeeld voor de gehele omgevingsvergunning.

energiezuinig

Energiezuinig wonen

Wilt u energiezuiniger wonen? Delfsma Bouw & Ontwikkeling geeft advies op maat, ook voor uw bestaande woning. U ontvangt een heldere offerte voor nauwkeurige metingen en mogelijke energiebesparende aanpassingen. Zo kunt u gericht werken aan energiebesparing. Kiest u voor nieuwbouw? In samenwerking met Koppen Bouwexperts wordt een woning ontwikkeld met een zo efficiënt mogelijke energieprestatie.

Neemt u voor een vrijblijvende offerte contact op met Jaap Betsema. Op verzoek komt hij bij u langs om uw wensen door te spreken of de offerte toe te lichten.

BROCHURE DOWLOAD »

PROJECTEN BOUW & ONTWIKKELING:

Twee woningen Wergea

Aan de Keardok in Wergea worden in eigen ontwikkeling twee ruime 2-onder-1-kap woningen met garage…
Maricken V Wilnis

100 woningen Wilnis

Realisatie Maricken fase V van start In december is gestart met de realisatie van 100…

1N2 Amsterdam

In het stationsgebied van het nieuwe Centrumgebied Amsterdam-Noord zijn wij bezig met de realisatie van het…

18 woningen Huizen

In opdracht van de Coen Hagedoorn Bouwgroep hebben wij 18 woningen gerealiseerd voor project De…
Menu